Om oss

Portcenteret Østlandet har 33 års erfaring i portbransjen, først som Crawford forhandler nå som Crawford Center. Vi leverer garasjeport til privatbruk, industriporter til industri og landbruk, portautomatikk, grindautomatikk og dører til alle formål. Vi leverer fleksible løsninger i topp kvalitet og tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker. Vi har flere montører med lang erfaring, og kan tilby nøkkelferdige produkt. Distriktene vi dekker er Oppland, søndre Hedmark og øvre Buskerud.

Portcenteret Østlandet fører Crawford Garasjeporter

Crawford har sin opprinnelse i USA i 1920-årene. Til Sverige og resten av Europa kom portene med hjelp fra en ung svensk ingeniør. Hans navn var Fred Bengtsson, og han reiste i 1956 til USA for å finne et agentur med amerikanske produkter for salg i Sverige. Han var særlig interessert i garasjeporter, og spesielt leddheisporter.

Hos Crawford Door Co. i Hoover Road i Detroit fant han det han lette etter og returnerte til Sverige med salgsrettighetene for Crawfords produktsortiment i hele Europa. På denne siden av Atlanterhavet startet han arbeidet i Göteborg i 1960. I 1962 begynte man med egen utvikling og produksjon av porter, og importen fra USA ble avsluttet.

Personvern og innstillinger

Denne siden bruker cookies / informasjonskapsler for å gjøre din brukeropplevelse bedre.

Vi ønsker å lagre anonym data fra din brukersesjon. Ønsker du ikke at vi gjør dette, kan du velge å ikke samtykke under "se alternativer".

Se personvernerklæring